ДРАМСКО СТУДИО ПОД ВОДСТВО НА ДРАГАНА ГУНИН

Започнуваме со ДРАМСКО СТУДИО.
Пријавување и информации во НУЦК секој работен ден од 8.30 – 16.30 часот.
Сите кои имаат желба за глума и имаат од 13 до 19 години може да се пријават.
Ве очекуваме да глумиме, учиме и да се дружиме.