ИЗЛОЖБА 28.02.2019 ЧЕТВРТОК 20.00ч. – АРХИТЕКТОНСКИ ПРОЕКТ – ПРОТОТИП НА ГРАДИНА ЗА ДЕЦА НАПРАВЕНО ВО КУМАНОВО