КАРАОКЕ ФЕСТ – 13.08.2020 (ЧЕТВРТОК) 20ч. ПЛАТО НА ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА

На 13.08.2020 во 20ч. на плато на Центар за култура ќе се одржи Караоке фест.
Ќе настапат млади музички надежи од нашиот град, а на сцена ќе видиме и дечиња од Скопје.
Ќе се пеат популарни македонски и странски мелодии. Фестивалот ќе биде од ревијален карактер.
Некои од учесниците се веќе докажани на многу детски домашни и интернационални фестивали.