КОНЦЕРТ – МУЗИЧКИОТ СВЕТ НА МИОДРАГ БОЖИНОВСКИ – 19 ЈУНИ 2019 (СРЕДА) 20ч.

За сите сладокусци на убавата музика.
Човекот кој ги направи Стариот џумбушлија, Мојата серенада, Во светот на бајките, некои од хитовите на Маријана и Росана…
Сето тоа во изведба на врвни имиња од македонската музика, Виолета Томовска, Маргица Антевска, Ефто Пупиновски, Никола Давидовски, Сандра Милковска и многу други.
Среда, 20:00 часот Голема сала НУЦК
Влезот е слободен.
Ве очекуваме.