КОНЦЕРТ – THE QUARTET – CLASSIC JAZZ NIGHT 23.07.2020 (ЧЕТВРТОК) ПЛАТО НА ЦЕНТАР 20ч.

БИЛЈАНА ПЕТРОВСКА, пијано
МАРИЈА ЈАКИМОВСКА, флејта
АНТОНИЕ ВЕСКОВСКИ, удирачки инструменти
ЗОРАН ПАВЛОСКИ, контрабас

програма:
Claude Bolling – Suite for flute and jazz piano trio no. 1