ПРОМОЦИЈА НА КНИГА “НА СВОЈА КОЖА ПРОДОЛЃИ СО НАСМЕВКА“ ОД МИРОСЛАВ ДРАГАНОВ 16.09.2019 (ПОНЕДЕЛНИК) ФОАЈЕ 19.00ч.