СООПШТЕНИЕ

09.03.2020
Поради актуелната ситуација и согласно препораките
на Министерството за здравство
СИТЕ ПРОБИ ВО НУЦК „ТРАЈКО ПРОКОПИЕВ“ КУМАНОВО
СЕ ОТКАЖУВААТ до петок 13.03.2020!
 

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЈАВНОСТА
– Почитувана публико заради препорака на Влада на Република Северна Македонија за откажување на сите јавни настани ве информираме дека сите претстави закажани од денес во наредните 7 дена се оддложуваат. За сите понатамошни измени следете не нашиот профил.
Ви благодариме на разбирањето.