Театарска претстава „Заминувања“

“Сакам само да е тивко.
Сакам да спијам.”
Претстава што никој не ја сонувал. И сон од кој што сите се разбудија а никој не го раскажа.
2001.
22 мај (понеделник)
Мала сцена (Театар Куманово)
Влезот е слободен.
Почеток 20:00 часот