„За кого бијат камбаните“

Почитувани,
Следната изведба на претставата „За кого бијат камбаните“ е закажана на 11 мај од 20:00 часот.
Билетите се во продажба од денес, четврток на билетара во Центар за култура.
Театар Куманово
Центар за култура