Премиера на претставата „За кого бијат камбаните“

Со особена чест ја најавуваме ПРЕМИЕРАТА на претставата
„За кого бијат камбаните“ во режија на Мартин Кочовски.
75 години Театар Куманово.
На 3 мај 20:00 часот.
Билети во продажба од утре 25 април, на билетара во Центар за култура.
Работно време на билетара од 10:00 – 14:00 и од 17:00 до 20:00 часот.