СООПШТЕНИЕ – ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА – КУМАНОВО 2019 (1 – 15. ОКТОМВРИ 2019)

Поради голем интерес
претставата “Школо за љубовници“ на “Академија 28“ од Белград, Србија
ќе се игра и на 09.10.2019 (среда) во 20ч.
Билети ќе бидат во продажба од 24.09.2019 во 17ч.