ОДЛОЖЕНА ЗА 28.02.2020 ПЕТОК – ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА – “ЧЕКАЈЌИ ГО МИНИСТЕРОТ“ – 25.02.2020 (ВТОРНИК) САЛА ТЕАТАР 19.00 и 21.00ч. ЦЕНА 150 ден.

Почитувана публико поради тоа што 25 ФЕВРУАРИ 2020 е прогласен за Ден на жалост во Куманово, заради несреќата која им се случи на нашите сограѓани од с.Романовце. Ве информираме дека претставата
„Чекајќи го министерот“ закажана за утре 25.02.2020г. се ОДЛАГА за 28.02.2020 г. ПЕТОК со почеток од 19 и 21.00ч.
Воедно упатуваме сочувство до семејството на починатите.
Ви благодариме на разбирањето.
За повеќе информации може да не контактирате на тел: 031 423 950 и на билетарницата на ТЕАТАР КУМАНОВО.

 

ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА –

“ЧЕКАЈЌИ ГО МИНИСТЕРОТ“
Играат: Лидија Вукичевиќ, Семир Гициќ, Сашо Ристовски

25.02.2020 (ВТОРНИК)

САЛА ТЕАТАР 19.00ч.

ЦЕНА 150 ден.

Заради големиот интерес закажана е втора претстава од 21:00 часот.
Ве очекуваме
Театар Куманово.