12.04.2019 (ПЕТОК) 19ч. ГОЛЕМА САЛА – МАСКЕНБАЛ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

12.04.2019 (ПЕТОК) 19ч. – МАСКЕНБАЛ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ
ПРИЈАВУВАЊЕ НАЈДОЦНА ДО 11.04.2019 (ЧЕТВРТОК) ДО 14ч. СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН.