30.05.2019 (четврток) Детска хит анимирана авантура “КАРИРАН НИНЏА“ ГОЛЕМА САЛА 11.30ч.

Детска хит анимирана авантура
“КАРИРАН НИНЏА“
ЦЕНА НА ВЛЕЗЕН БИЛЕТ 50 ДЕН.