НАСТАНИ

Sep
22
JAZZ FESTIVAL KUMANOVO
0ден.
НАСТАНОТ Е ЗАВРШЕН
Датум и време
22/09/2017 20:00
22/09/2017 22:10
Резервирањето започнува
18/09/2017 06:00
Резервирањето завршува
22/09/2017 22:10
More Information
Возрасна група
All ages but parental guidance
организатор
ИНСТИТУТ ЗА НАУКА, УМЕТНОСТ, КУЛТУРА И СПОРТ - КУМАНОВО
Локација
Н.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „ТРАЈКО ПРОКОПИЕВ“ - КУМАНОВО
38 Bankside, London SE1, UK
Can hold 748 луѓе
Претстојни настани овде
No upcoming events at this venue.