НАСТАНИ

Oct
2
"ЦЕЛО ТЕЛО ТУКА МЕ БОЛИ"
150ден.
НАСТАНОТ Е ЗАВРШЕН
Датум и време
02/10/2017 20:00
02/10/2017 22:00
Резервирањето започнува
25/09/2017 00:19
Резервирањето завршува
02/10/2017 22:00
More Information
Возрасна група
All ages but parental guidance
организатор
ГРАДСКО ПОЗОРИШТЕ "ЈАЗАВАЦ" БАЊА ЛУКА, БиХ
ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА 2017
Локација
Н.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „ТРАЈКО ПРОКОПИЕВ“ - КУМАНОВО
38 Bankside, London SE1, UK
Can hold 748 луѓе
Претстојни настани овде
No upcoming events at this venue.