НАСТАНИ

Oct
3
"АНАЛФАБЕТ"
150ден.
НАСТАНОТ Е ЗАВРШЕН
Датум и време
03/10/2017 20:00
03/10/2017 22:00
Резервирањето започнува
25/09/2017 02:25
Резервирањето завршува
03/10/2017 22:00
More Information
Возрасна група
All ages but parental guidance
организатор
НУЦК "ГЛИГОР ПРЛИЧЕВ" НАРОДЕН ТЕАТАР ОХРИД
ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА 2017
Локација
Н.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „ТРАЈКО ПРОКОПИЕВ“ - КУМАНОВО
38 Bankside, London SE1, UK
Can hold 748 луѓе
Претстојни настани овде
No upcoming events at this venue.