НАСТАНИ

Oct
7
"ЗЕВЗЕЦИ"
150ден.
НАСТАНОТ Е ЗАВРШЕН
Датум и време
07/10/2017 20:00
07/10/2017 22:00
Резервирањето започнува
25/09/2017 02:46
Резервирањето завршува
07/10/2017 22:00
More Information
Возрасна група
All ages but parental guidance
организатор
ДРАМСКИ ТЕАТАР "РАЧО СТОЈАНОВ" ГАБРОВО,БУГАРИЈА
ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА 2017
Локација
Н.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „ТРАЈКО ПРОКОПИЕВ“ - КУМАНОВО
38 Bankside, London SE1, UK
Can hold 748 луѓе
Претстојни настани овде
No upcoming events at this venue.