НАСТАНИ

Oct
4
"ПИЈАНИ"
0ден.
НАСТАНОТ Е ЗАВРШЕН
Датум и време
04/10/2017 20:00
04/10/2017 22:00
Резервирањето започнува
26/09/2017 12:03
Резервирањето завршува
04/10/2017 22:00
More Information
Возрасна група
All ages but parental guidance
организатор
"ПИЈАНИ"
ДЕНОВИ НА КОМЕДИЈА 2017
Локација
Н.У. ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА „ТРАЈКО ПРОКОПИЕВ“ - КУМАНОВО
38 Bankside, London SE1, UK
Can hold 748 луѓе
Претстојни настани овде
No upcoming events at this venue.